Besplatna isporuka za porudžbine preko 2999 dinara. Kliknite za više informacija.

RPM160 POD MOD

RPM160 POD MOD
Ocena
10 Recenzija

Availability: Dostupno

6.999,00 din.

VIP Cena: 6.299,10 din.

Podeli sa prijateljima

Sve porudžbine primljene radnim danom šalju se u roku od 48h.
Isporuka je besplatna za fizička lica za iznose preko 2999 dinara i pravna lica za iznose preko 5000 dinara.

ILI

Recenzije kupaca 10 item(s)

10 artikal(a)

Savršen mod
Šta da pišem kada neće bude odobreno, sem ako ne napipem sve najbolje. Mod jeste za ove pare i više nego očekivano. Ali ako uzimate već, uzmite verziju 9l koja ima jednu stvar koja i nije toliko bitna ali je korisna.
Ocena
Recenziju napisao Umbrella / (Poslato 4.10.2021.)
Moćan pod
Posle umbrella prestige + trebalo mi je par dana da se naviknem na ovoliko jak mod... I još se nisam privikao, još isprobavam, ispitujem, jer na 69w mi puff nešto preko 2sec. Sa ovim nema greške, jedina zamerka što nema ništa za registraciju protoka vazduha, inače mod za sve pare
Ocena
Recenziju napisao Zoran / (Poslato 25.9.2021.)
TOP
Od svih ponudjenih uredjaja u istom price pointu, ubedljivo najbolji
Ocena
Recenziju napisao Kyoto / (Poslato 6.9.2021.)
Perfekcija!
Perfektne karakteristike koje niko ne moze da ospori!
Ocena
Recenziju napisao Kristina Kalic / (Poslato 2.9.2021.)
Odlicna
Pogledajte karakteristike i sve ce vam biti jasno! Ne mozete pogresiti...
Ocena
Recenziju napisao Mia / (Poslato 2.9.2021.)
odlican
Odlican pod mod uredjaj sa eksternom baterijom ce vam u potpunosti zameniti obicne cigarete. Arome na ovom uredjaju su prelepe. Ako ste se dvoumili oko ovog uredjaja, uzmite ga necete se pokajati
Ocena
Recenziju napisao Petar / (Poslato 1.6.2021.)
Odlican model
Odlican model,lepog dizajna jedostavan za koriscenje. Kad ga jednom probate necete zeleti da imate drugu cigaretu.
Ocena
Recenziju napisao Aleksandar / (Poslato 26.5.2021.)
Sve preporuke
Odlican vejp sa eksternom baterijom nema mane. Preporuka za sve da uz nju uzmu rezervnu bateriju i punjac za iste jer nece zeleti da se odvajate od nje.
Ocena
Recenziju napisao Marko / (Poslato 5.5.2021.)
odlican
Odlican uredjaj,ukus i para vrhunski,koristim umbrella premium tecnosti i veoma sam zadovoljan. Uz uredjaj sam dobio i VIP karticu koja mi omogucava stalni popust i dodatnu ustedu. Kupio sam takodje i punjac za 18650 baterije koji je vrhunski i preporucujem ga svima koji poseduju uredjaj sa neintegrisanim baterijama.
Ocena
Recenziju napisao sinisa / (Poslato 22.2.2021.)
ODUŠEVLJEN SAM
Odličan POD, lepog dizajna i ergonomije. Ima displej na kojem može da se podešava jačina izbacivanja pare. Displej prikazuje i broj uvlačenja pare u toku dana, što je odlično za onog ko hoće da kontroliše dnevni unos pare. Baterija traje duže od jednog dana.
Koristio sam kratko i Umbrella Elegance i nisam uspeo da ostavim cigare.
Sa ovim uređajem sam cigare ostavio za 2 dana,a bio sam strastveni pušač. Mogao sam i odmah, ali mi je ostalo par komada u poslednjoj pakli. :)
Arome na ovom uređaju imaju prelep ukus.
PREZADOVOLJAN SAM I PREPORUČIO BIH SVAKOME OVAJ UREĐAJ.

Ocena
Recenziju napisao Aleksandar / (Poslato 16.2.2020.)

Napišite svoju recenziju

Ocenjujete: RPM160 POD MOD

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 
1 * (1)
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena

Prikazane VIP cene su samo za članove Umbrella VIP kluba. Član Umbrella VIP kluba može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja prethodno ostvari kupovinu bilo kog proizvoda iz našeg asortimana u visini od minimum 10.000,00 rsd i ispuni pristupnicu za učlanjenje, i to isključivo i samo u Umbrella prodajnim objektima u Republici Srbiji. Za više informacija o Umbrella VIP klubu pozovite naš call centar na 011/3699-644 ili nam pišite na mail vip@ekocigarete.rs . Ukoliko već jeste članovi Umbrella VIP kluba molimo Vas da prilikom prvog poručivanja u napomeni upišete broj Vaše VIP kartice.