Besplatna isporuka za porudžbine preko 2999 dinara. Kliknite za više informacija.

Umbrella SCEPTRE POD MOD

Umbrella SCEPTRE POD MOD
Ocena
42 Recenzija

Availability: Dostupno

3.599,00 din.

VIP Cena: 3.239,10 din.

Podeli sa prijateljima

Sve porudžbine primljene radnim danom šalju se u roku od 48h.
Isporuka je besplatna za fizička lica za iznose preko 2999 dinara i pravna lica za iznose preko 5000 dinara.

ILI

Recenzije kupaca 10 item(s)

1-10 of 42

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
DIVNA CIGARETA SVE POHVALE.
JUČE SAM KUPILA TAJ MODEL U BIH FEŠEN.DIVAN ELEGANTAN, JEDNOSTAVAN DOBRA PARA.ODLIČNA JA SAM ODUŠEVLJENA.SVE PREPORUKE .♥️
Ocena
Recenziju napisao Ljiljana Bogdanović. / (Poslato 3.9.2021.)
Topla preporuka.
Koristim je vec neko vreme u kombinaciji sa Nic Salt tecnostima, iskreno odusevljena sam! Odlicna je, sve pohvale i preporuke!
Ocena
Recenziju napisao IVANA / (Poslato 3.9.2021.)
Umbrella Sceptre
Sceptre je super el cigareta uzela na nagovor sestre, izuzetno lepog dizajna daje savršenu aromu, baterija traje baš dugo.
Ocena
Recenziju napisao Ivana / (Poslato 1.9.2021.)
Idealno
Sjajan mali i veoma kvalitetan pod mod sa odličnom baterijom, velikim kapacitetom tanka i sjajnim kvalitetom grejača. Jednostavan za korišćenje i vrhunski elegantan! Pruža pravo zadovoljstvo ukusa i pare koje će vam trajati ceo dan! Must have za svaki večernji izlazak!
Ocena
Recenziju napisao Željko / (Poslato 25.6.2021.)
Bravo
Odličan uređaj, jeste malo veći ali ubedljivo po meni ima najlepši dizajn trenutno od Vaših e - cigareta. Prezadovoljna sam za sad.
Ocena
Recenziju napisao Jovana / (Poslato 23.6.2021.)
Sve preporuke
Odlican model e-cigarete. Veoma jednostavan za koriscenje,podesavanja su super. Sam dizajn uredjaj je odlican moderan model prilagodjen i zenama i muskarcima,za svaciji ukus. Sistem zakljucavanja i otkljucavanja pod-a prilikom menjanja grejaca mi se mnogo svidja,uvek sam sigurna da sam sve dobro odradila i namestila. Sve preporuke
Ocena
Recenziju napisao Olga / (Poslato 23.6.2021.)
Iznenadujuće sjajan
Dugogodišnji sam korisnik i navikao sam na veoma velike i jake uređaje koji prave mnogo više pare, ali zato i mnogo više troši baterije i tečnosti. Sceptre sam odlučio da probam iz radoznalosti i odličnog dizajna - i evo već mesec dana koristim SAMO njega, potrošnja tečnosti je i do 4x manja u odnosu na velike uređaje. Koristim jači grejač i još uvek ga nisam promenio jer i dalje daje odličnu, ukusnu paru.
Bravo!
Ocena
Recenziju napisao Marko / (Poslato 22.6.2021.)
Savrseno
Vrhunski model,kapacitet baterije je 1400mAh, sto je meni vise nego dovoljno da izguram dan bez dodatnog punjenja.Bravo Umbrella!
Ocena
Recenziju napisao Ana / (Poslato 19.6.2021.)
Odlican model
Prelepa cigareta, dugotrajni grejaci, aroma izvanredna... Sve preporuke!
Ocena
Recenziju napisao Jovana / (Poslato 15.6.2021.)
Savrseno
Prelepog izgleda, odlicna baterija, savrsen uredjaj svaka cast!
Ocena
Recenziju napisao Katarina / (Poslato 15.6.2021.)

Napišite svoju recenziju

Ocenjujete: Umbrella SCEPTRE POD MOD

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 
1 * (1)
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena

Prikazane VIP cene su samo za članove Umbrella VIP kluba. Član Umbrella VIP kluba može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja prethodno ostvari kupovinu bilo kog proizvoda iz našeg asortimana u visini od minimum 10.000,00 rsd i ispuni pristupnicu za učlanjenje, i to isključivo i samo u Umbrella prodajnim objektima u Republici Srbiji. Za više informacija o Umbrella VIP klubu pozovite naš call centar na 011/3699-644 ili nam pišite na mail vip@ekocigarete.rs . Ukoliko već jeste članovi Umbrella VIP kluba molimo Vas da prilikom prvog poručivanja u napomeni upišete broj Vaše VIP kartice.