Besplatna isporuka za porudžbine preko 2999 dinara. Kliknite za više informacija.

Umbrella AIR POD MOD

Umbrella AIR POD MOD
Ocena
26 Recenzija

Availability: Dostupno

5.099,00 din.

VIP Cena: 4.589,10 din.

Podeli sa prijateljima

Sve porudžbine primljene radnim danom šalju se u roku od 48h.
Isporuka je besplatna za fizička lica za iznose preko 2999 dinara i pravna lica za iznose preko 5000 dinara.

ILI

Recenzije kupaca 10 item(s)

1-10 of 26

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Savrseno
Odlican uredjaj sa izborom grejaca i za MTL i DL korisnike,zadovoljava svacije potrebe.
Ocena
Recenziju napisao Nenad / (Poslato 5.9.2021.)
Pozdrav
Uredjaj odlicnih karakteristika,veoma jednostavan za koriscenje nemam nijednu zamerku.
Ocena
Recenziju napisao Jovan / (Poslato 5.9.2021.)
.
Mala ekonomicna cigareta,prelepog dizajna,na displeju se prikazuju sve potrebne informacije,jednostavna za koriscenje.Sve pohvale!
Ocena
Recenziju napisao minja / (Poslato 5.9.2021.)
Najbolji ste!!!
Taman kada sam pomislila da ne moze bolje pojavila se Umbrella Air! Svoje odusevljenje ne mogu da sakrijem! Najbolja je, visoko kvalitetna i veoma mocna!
Ocena
Recenziju napisao Dunja / (Poslato 4.9.2021.)
Mali a jak!
Uređaj je odličan, mali a jak, ide do čak 40W. Baterija mi traje baš dugo što je super jer ne moram često da ga punim. Ja sam prezadovoljan.
Ocena
Recenziju napisao Dragan D. / (Poslato 1.9.2021.)
Odlicna
Cigareta malih dimenzija veoma lepog dizajna sa neverovatnim podesavanjima. Ostao sam bez teksta podesavanje izlazne snage do cak 40w na tako malom uredjaju nisam verovao da je moguce. Arome na ovom uredjaju imaju savrsen ukus ni na jednoj cigareti do sad nisu bile tako lepe a probao sam mnoge. Bravo Umbrella stvarno opravdavate to sto ste najbolji na trzistu.
Ocena
Recenziju napisao Aleksandar / (Poslato 23.6.2021.)
Odlicno
Mali, praktican, prejednostavan za koriscenje, veoma jaka baterija meni izdrzi i po dva dana!!!
Ocena
Recenziju napisao Mihailo / (Poslato 16.6.2021.)
Bravo
Mnogo mi se dopada ovaj uređaj, mali je ali mu je baterija baš jaka čak mAh. Meni za sad odlično služi. Sve preporuke!
Ocena
Recenziju napisao Smiljan / (Poslato 15.6.2021.)
ODLICAN!!!
Savrsen uredjaj,odlicno lezi u ruci i poseduje odlicne karakteristike baterija dosta jaka a ukus tecnosti savrsen.
Ocena
Recenziju napisao Marko / (Poslato 11.6.2021.)
Cista desetka
Otmen, praktican, funkcionalan i savrsen!
Ocena
Recenziju napisao Sara Maric / (Poslato 8.6.2021.)

Napišite svoju recenziju

Ocenjujete: Umbrella AIR POD MOD

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 
1 * (1)
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena

Prikazane VIP cene su samo za članove Umbrella VIP kluba. Član Umbrella VIP kluba može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja prethodno ostvari kupovinu bilo kog proizvoda iz našeg asortimana u visini od minimum 10.000,00 rsd i ispuni pristupnicu za učlanjenje, i to isključivo i samo u Umbrella prodajnim objektima u Republici Srbiji. Za više informacija o Umbrella VIP klubu pozovite naš call centar na 011/3699-644 ili nam pišite na mail vip@ekocigarete.rs . Ukoliko već jeste članovi Umbrella VIP kluba molimo Vas da prilikom prvog poručivanja u napomeni upišete broj Vaše VIP kartice.