Besplatna isporuka za porudžbine preko 2999 dinara. Kliknite za više informacija.

Umbrella CUBE +

Umbrella CUBE +
Ocena
29 Recenzija

Availability: Dostupno

5.199,00 din.

VIP Cena: 4.679,10 din.

Podeli sa prijateljima

Sve porudžbine primljene radnim danom šalju se u roku od 48h.
Isporuka je besplatna za fizička lica za iznose preko 2999 dinara i pravna lica za iznose preko 5000 dinara.

ILI

Recenzije kupaca 10 item(s)

1-10 of 29

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Prezadovoljna sam
Izuzetno praktican i elegantan uredjaj sa eksternom baterijom. Prezadovoljna sam!
Ocena
Recenziju napisao Milica / (Poslato 1.6.2021.)
Odličan!
Ovaj uređaj mi na izgled prvo zapao za oko, ali sad kako ga koristim duže vreme mogu slobodno da kažem da je uređaj odličan. Kupio sam 2 baterije 18650 i eksterni punjač takoda mi baterija nikad nije prazna. Stvarno sam prezadovoljan.
Ocena
Recenziju napisao Miljan / (Poslato 1.6.2021.)
BRAVO ZA CUBE+
Za ove pare dobijate cigaru kojom cete biti prezadovoljni a moci ce da vam traje vecno. Izlazna snaga od 80w ce vam dati odlicnu kolicnu dima. Sa grejacima za MTL i DL koriscenje je prigodna za svakog korisnika. Kupite dodatno dve eksterne baterije i punjac za iste i cigareta vam nikad nece biti prazna,uvek ce biti spremna za koriscenje. Cak i rezervni tank mozete da kupite sto je isto super.
Ocena
Recenziju napisao Ognjen / (Poslato 26.5.2021.)
ODLIČAN UREĐAJ!
Super uređaj, baš je kvalitetan i jednostavan za korišćenje! Od kako sam ga uzeo nemam više želju za običnim cigaretama.
Ocena
Recenziju napisao Pavle / (Poslato 25.5.2021.)
Ne razmisljajte
Kupite 5 eksternih baterija i punjac za iste da se resite svih muka i iskusenja kupovanja obicnih cigareta.
Ocena
Recenziju napisao Dejan Nikodinovic / (Poslato 14.5.2021.)
Pozdrav
80W je maksimalna izlazna snaga, nema potrebe razmisljati dalje. Svaka pohvala!
Ocena
Recenziju napisao Marinko / (Poslato 14.5.2021.)
TOP
Svaka cast za funkcionalnost, ovaj uredjaj je jednostavno savrsen! Cista desetka!!!
Ocena
Recenziju napisao Jovana Miskov / (Poslato 14.5.2021.)
Preporuka
Odlican uredjaj,izlazna snaga mu je do 80w. i ono sto mi se posebno svidja,je sto ima eksternu bateriju pa je punjenje olaksano kao i zamena.Sve pohvale!
Ocena
Recenziju napisao Slavko / (Poslato 14.5.2021.)
Prezadovoljna!!!
Nema boljeg uredjaja, daje sve sto je potrebno za pravi uzitak
Ocena
Recenziju napisao Jelena / (Poslato 12.5.2021.)
Pozdrav
Odlican uredjaj do 80w ,lak za koriscenje,sve preporuke!
Ocena
Recenziju napisao Tamara / (Poslato 12.5.2021.)

Napišite svoju recenziju

Ocenjujete: Umbrella CUBE +

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 
1 * (1)
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena

Prikazane VIP cene su samo za članove Umbrella VIP kluba. Član Umbrella VIP kluba može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja prethodno ostvari kupovinu bilo kog proizvoda iz našeg asortimana u visini od minimum 10.000,00 rsd i ispuni pristupnicu za učlanjenje, i to isključivo i samo u Umbrella prodajnim objektima u Republici Srbiji. Za više informacija o Umbrella VIP klubu pozovite naš call centar na 011/3699-644 ili nam pišite na mail vip@ekocigarete.rs . Ukoliko već jeste članovi Umbrella VIP kluba molimo Vas da prilikom prvog poručivanja u napomeni upišete broj Vaše VIP kartice.