Besplatna isporuka za porudžbine preko 2999 dinara. Kliknite za više informacija.

Aegis MAX sa Zeus Sub Ohm atomizerom

Aegis MAX sa Zeus Sub Ohm atomizerom
Ocena
12 Recenzija

Availability: Dostupno

9.890,00 din.

VIP Cena: 8.901,00 din.

Podeli sa prijateljima

Sve porudžbine primljene radnim danom šalju se u roku od 48h.
Isporuka je besplatna za fizička lica za iznose preko 2999 dinara i pravna lica za iznose preko 5000 dinara.

ILI

Recenzije kupaca 10 item(s)

1-10 of 12

Stranica:
  1. 1
  2. 2
Extra mod
Pre ovog moda koristio sam Aegis Boost pod koji je isto jako dobar za pocetnike i pomogao mi je da ostavim cigarete nakon 25g aktivnog pusenja. Ovo je naravno subjektivno ne radi kod svakoga isto...
Elem ovaj uredjaj bi bio perfektan da moze da se zakljuca "fire" dugme, medjutim svaki put kad ga stavljate u dzep ili torbu primorani ste da ga gasite. Najvaljena je revizija firmware-a koja bi ovo ispravila medjutim jos uvek nista. Mod je prilicno velik i tezak pogotovo ako koristite 21700 bateriju kao ja. Ne postoji futrola ili bar ja nisam nasao koja bi mu odgovarala, a i da postoji nosili bi teg oko vrata. Kvalitet prva liga, toplo preporucujem.
Ocena
Recenziju napisao Saša / (Poslato 3.7.2021.)
Najbolja investicija u mom životu!
Najbolja investicija u mom životu! Uređaj je odličan, bukvalno nema ni 1 manu! Uređaj je otporan na vodu, prašinu i udarce, atomizer stvara nerealno dobar ukus, jedino zbog čega se sad kajem je što ga ranije nisam uzeo!
Ocena
Recenziju napisao Zdravko / (Poslato 23.6.2021.)
bez mane
Odlican uredjaj,privukao me je izgled kao i otpornost na prasinu,udarce i vodu. Kolicina pare i izlazna snaga su fenomenalne. Zeus atomizer je super grejaci su odlicni dugotrajni. Ovo je stvarno model bez mane,svaka cast Umbrella
Ocena
Recenziju napisao Milovan / (Poslato 1.6.2021.)
Vrh
Privukla me ozbiljnost ovog uređaja. Mnogo je dobar za one koji se dugogodišnji korisnici e - cigareta . Ne mogu ni jednu negativnu stvar da kažem za njega, stvarno sam oduševljen.
Ocena
Recenziju napisao Josip / (Poslato 19.5.2021.)
TOP
Zaista mocan Mod izvanrednog kvaliteta izrade,kao zahtevnom pusacu pruza odlicnu maksimalnu izlaznu snagu cak i do 100w.kolicina pare je ogromna a ukus tecnosti odlican.
Ocena
Recenziju napisao Vladimir / (Poslato 6.5.2021.)
Sve preporuke
Izuzetno moćan izgled je prvenstveno privukao moju pažnju, a zatim i kvalitet ovog uređaja. Jaki grejači pružaju intezivnu aromu, svakog vejpera će ova elektronska cigareta oduševiti!
Ocena
Recenziju napisao Dunja / (Poslato 5.5.2021.)
Geekvape
Kupio sam ovu masinu kako ja volim da kazem i sve najbolje mogu reci najbolja je
Ocena
Recenziju napisao Jonel / (Poslato 21.4.2021.)
Aegis max
Dobila sam ovaj uredjaj na poklon koji je kupljen bas u Umbrelli i odusevljena sam količinom pare i jacinom baterije, prezadovoljna sam jer ga mogu koristiti i u zatvorenom prostoru sve pohvale.
Ocena
Recenziju napisao Vesna / (Poslato 12.3.2021.)
Odlican izbor
Ozbiljan uredjaj koji sam kupila po preporuci prijatelja, fantastičan kapacitet pare, Zeus atomizer perfektan, uredjaj sam po sebi otporan na udarce,padove i prasinu, pruža neverovatnu aromu. Onaj ko želi ozbiljan i pouzdan uređaj, to je definitivno Umbrella Aegis Max!
Ocena
Recenziju napisao Saška / (Poslato 11.3.2021.)
Sve preporuke!
Privukao me je moćan izgled, a zatim i to što je otporan na vodu, prašinu, udarce. Zeus X automizer ide odlično uz ovaj uređaj. Sve preporuke.
Ocena
Recenziju napisao Sonjaaa / (Poslato 24.2.2021.)

Napišite svoju recenziju

Ocenjujete: Aegis MAX sa Zeus Sub Ohm atomizerom

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 
1 * (1)
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena

Prikazane VIP cene su samo za članove Umbrella VIP kluba. Član Umbrella VIP kluba može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja prethodno ostvari kupovinu bilo kog proizvoda iz našeg asortimana u visini od minimum 10.000,00 rsd i ispuni pristupnicu za učlanjenje, i to isključivo i samo u Umbrella prodajnim objektima u Republici Srbiji. Za više informacija o Umbrella VIP klubu pozovite naš call centar na 011/3699-644 ili nam pišite na mail vip@ekocigarete.rs . Ukoliko već jeste članovi Umbrella VIP kluba molimo Vas da prilikom prvog poručivanja u napomeni upišete broj Vaše VIP kartice.