Besplatna isporuka za porudžbine preko 2999 dinara. Kliknite za više informacija.

Kroma R sa Zlide atomizerom

Kroma R sa Zlide atomizerom
Ocena
9 Recenzija

Availability: Dostupno

8.990,00 din.

VIP Cena: 8.091,00 din.

Podeli sa prijateljima

Sve porudžbine primljene radnim danom šalju se u roku od 48h.
Isporuka je besplatna za fizička lica za iznose preko 2999 dinara i pravna lica za iznose preko 5000 dinara.

ILI

Recenzije kupaca 9 item(s)

9 artikal(a)

Savršenstvo
Prosto i jednostavno savršen uređaj sa savršenim tankom, sve sto jedan MTL korisnik može poželeti! Savršena izrada, savršena ergonomija, savršen ukus i dovoljno pare čine ovaj uređaj vrhunskim!
Ocena
Recenziju napisao Željko / (Poslato 25.6.2021.)
Odlicna cigareta
Dugotrajnost baterije je ono sto me je kupilo na prvu,pored toga sam prezadovoljan sa jednostavnoscu koriscenja uredjaja,sipanja tecnost. Kolicina dime je odlicna. Kupio sam i zeni ovaj uredjaj ona je takodje odusevljena tako da sve preporuke za njega.
Ocena
Recenziju napisao Milos / (Poslato 1.6.2021.)
TOP
Kao zahtevan korisnik, smatram da nema bolje MTL cigarete. Preporucujem.
Ocena
Recenziju napisao Bojan / (Poslato 12.5.2021.)
Sve preporuke
Grejači su dugotrajni, baterija mi traje dva dana, to mi je u suštini bilo najbitnije. Sve preporuke!
Ocena
Recenziju napisao Ivana / (Poslato 5.5.2021.)
TOP
Neverovatno lep uredjaj sa savrsenom zavrsnom obradom,odlican atomizer koji je namenjen za ljubitelje MTL
nacina koriscenja e-cig.BRAVO UMBRELLA
Ocena
Recenziju napisao milica / (Poslato 29.4.2021.)
Kroma R sa Zlide atomizerom
Odličan aparat, grejači su dugotrajni, savršen ukus i količina pare. Preporučujem svima,i početnicima i i onima koji već koriste e-cigarete
Ocena
Recenziju napisao Mirjana / (Poslato 15.3.2021.)
10/10
Najbolji mogući MTL uređaj, sve preporuke da ga kupite i ne razmišljate;)))
Ocena
Recenziju napisao Miloš / (Poslato 23.2.2021.)
Top cigareta
Kupio sam cigaretu po preporuci vase radnice i nisam pogresio. Odlicna cigareta, grejaci dugo traju,kolicina dima je izvanredna. Tecnosti su odlicne veliki izbor ukusa. Uvek uzimam akciju 5+1 kako bih mogao da probam sve i pronadjem adekvatan ukus za sebe.
Ocena
Recenziju napisao Milan / (Poslato 22.2.2021.)
Super proizvod
Super proizvod, preporucujem ga svima pocetnicima koji su cigaretu pusili sa uzivanjem - polako. Dodajte mu sano aromicu vanile, koju ja obozavam. Dugo traje baterija
Ocena
Recenziju napisao Zoran M. / (Poslato 5.7.2020.)

Napišite svoju recenziju

Ocenjujete: Kroma R sa Zlide atomizerom

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 
1 * (1)
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena

Prikazane VIP cene su samo za članove Umbrella VIP kluba. Član Umbrella VIP kluba može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja prethodno ostvari kupovinu bilo kog proizvoda iz našeg asortimana u visini od minimum 10.000,00 rsd i ispuni pristupnicu za učlanjenje, i to isključivo i samo u Umbrella prodajnim objektima u Republici Srbiji. Za više informacija o Umbrella VIP klubu pozovite naš call centar na 011/3699-644 ili nam pišite na mail vip@ekocigarete.rs . Ukoliko već jeste članovi Umbrella VIP kluba molimo Vas da prilikom prvog poručivanja u napomeni upišete broj Vaše VIP kartice.