Besplatna isporuka za porudžbine preko 2999 dinara. Kliknite za više informacija.

Umbrella IZI POD Vanilla Cream

Umbrella IZI POD Vanilla Cream
Ocena
13 Recenzija

Availability: Dostupno

369,00 din.

VIP Cena: 332,10 din.

Podeli sa prijateljima

Sve porudžbine primljene radnim danom šalju se u roku od 48h.
Isporuka je besplatna za fizička lica za iznose preko 2999 dinara i pravna lica za iznose preko 5000 dinara.

ILI

Recenzije kupaca 10 item(s)

1-10 of 13

Stranica:
  1. 1
  2. 2
Uvek joj se vratim
Od pocetka samo vanila,probala sam jos par ukusa ali se uvek vratim vanili,zaista podseca na sladoled.
Ocena
Recenziju napisao Tanja / (Poslato 9.11.2021.)
Sa ovom vanilom ne možete pogrešiti!
Ne poznajem osobu koja koristi ovaj uređaj a ne voli ovu svršeno kremastu vanilu, bukvalno mislim da bolji ukus nisam probala, sa ovom vanilom ne možete pogrešiti!
Ocena
Recenziju napisao Jovanka / (Poslato 23.6.2021.)
Odlicna
Blaga i kremasta vanila pravo osvezenje za sva cula,od kad sam je probala ne menjam je
Ocena
Recenziju napisao Tina / (Poslato 13.5.2021.)
Odlicno
Jak, kremast ukus vanile. Meni lično omiljeno!
Ocena
Recenziju napisao Ivana / (Poslato 12.5.2021.)
Omiljena neduvanska aroma.
Savršen ukus žvake, obožavam da da mešam sa nekom od duvanskih aroma, dobijem raznolikost i punoću ukusa.
Ocena
Recenziju napisao Vilentina Pantelić / (Poslato 27.3.2021.)
Savrsena aroma
Odlican ukus,odusevljena sam.
Ocena
Recenziju napisao Marina / (Poslato 24.3.2021.)
ODLIČAN
Jak, pun ukus vanile, kremast, bukvalno podseća na sladoled!
Ocena
Recenziju napisao Tijana / (Poslato 24.3.2021.)
Odlican ukus
Zanimljiv ukus,najvise volim ovaj da koristim.
Ocena
Recenziju napisao Danko / (Poslato 24.3.2021.)
Preporuka
Vec dugo koristim IZI VAPE, sve preopruke za ukus vanile
Ocena
Recenziju napisao Jelena / (Poslato 24.3.2021.)
Divna
Divna kremasta aroma vanile,savrsen spoj slatkoce. Preporucujem je svima.
Ocena
Recenziju napisao Nikolina / (Poslato 18.3.2021.)

Napišite svoju recenziju

Ocenjujete: Umbrella IZI POD Vanilla Cream

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

 
1 * (1)
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena

Prikazane VIP cene su samo za članove Umbrella VIP kluba. Član Umbrella VIP kluba može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja prethodno ostvari kupovinu bilo kog proizvoda iz našeg asortimana u visini od minimum 10.000,00 rsd i ispuni pristupnicu za učlanjenje, i to isključivo i samo u Umbrella prodajnim objektima u Republici Srbiji. Za više informacija o Umbrella VIP klubu pozovite naš call centar na 011/3699-644 ili nam pišite na mail vip@ekocigarete.rs . Ukoliko već jeste članovi Umbrella VIP kluba molimo Vas da prilikom prvog poručivanja u napomeni upišete broj Vaše VIP kartice.